lördag 5 december 2009

Min komplementär och alldeles underbar...

"Code red, code red - cute overload"




Kontentan blir - allt är svart elller vitt!

6 kommentarer:

maja sa...

ge mig den NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Unknown sa...

NEEEJJJ så rar! Eftersom Glenn inte lyckades få till det med Annelie, så har vi bestämt att ta en pup från Mixtail´s i sommar. Glenns kullsyster Chili ska ha sin sista kull nu på vårkanten. Längtar redan!

Hoppas att ni har det bra i survädret! Själv åker jag tillsammans med Maja och lite´annat löst folk till Thailand om en vecka, fy vad herrlich det ska bli!

Mopsen Melker sa...

Sjukt söt! Men en vit mops? Det var något nytt!

Lule sa...

Maja; Du har ju pup på G eller är det mamma?

Ann; Å pup - vad härligt. Vilken fantastiskt sommar ni har framför er... Jag skulle kunna hugga av mina högra arm för att få åka bort till solen som ni gör. Det kallr jag lyx! Hoppas ni får det toppenbra.

Melker; Ja vit mops är väl inte något som tillhör rasstandard. Det finns en vit mops beskriven i Renée Willes Stora mopsboken. Kanske någon som fått för sig att avla på det. Vet inte hur vanligt det är....

Anonym sa...

Nä, nu får du ett totalt kallsinnigt inlägg. Tycker synd om ägaren till mamma och pappa-hunden. Inte bra med vita gener på mopsar. Och enligt statistiken har vita hundar lättare att visa dövhet eftersom genparen hör ihop. Bad, bad bad säger Barks matte (som alltid gillat svarta djur bäst alltsedan kaninen Mickys dagar)

Sabina sa...

Vita mopsar är väl ganska vanligt i USA? De har ju betydligt fler färger där än fawn och svart... Tycker de vita mopsarna är otroligt underbara. Och komma och prata om dåliga gener för att de är vita tycker jag är lite överdrivet. Då kan man ju dra upp ett par dussin (värre) saker till som är dåligt som mopsar lider av. Älskar mopsar dock! Han min egna lilla Medea på 4 månader som är ett underbart litet busfrö! :)