fredag 27 november 2009

Drömläge...


... eller mopserotik? Det är Glenns gökande som spökar igen. Men visst ser det gött ut och det är ju väldigt oförargligt och faktiskt en typ av samvaro som även jag kan ägna mig åt. Själva gökandet kanske man kan avstå om man får kela lite. Vad säger du Betsy - ett par kilo till och du och jag på ålderns höst?

2 kommentarer:

Unknown sa...

HÅLL ALLA TUMMAR & KLOR! Kl 14.00 kommer en höglöpande Anneli till Norrtälje för att prova (o)lyckan igen. Maja är skitnervös, eftersom Glenn inte gillade själva stor-mops-tanten. Han kan vara lité kinkig, den gode Glenn, alls icke ilsk, eller så att han skulle bitas, men han kan liksom bara ducka och glida undan, om någon försöker gosa och han bestämt sig för att personen i fråga är allmänt läbbig. Dem han älskar däremot... KÄRLEK! Jag citerar stor-mops-tanten: HÅLL FRAM MUUUSEN, ANNELI!

Hälsningar från Roslagsskogen//Ann

Anonym sa...

åh lule! lite kel kan ju aldrig va fel! o nu borde jag snart va klar me löpandet.. hållt på i 4v på månda..då är de riskfritt igen!!hoppas inte mmattes mammas ilskna chihuahua försöker sig på mig ikväll..men han verkar mest gilla hanhundar..ses snart ha en härlig helg. kram betsy