tisdag 18 maj 2010

Godsvagnen


till och från Götet. Jag gillar den. Alltid andra hundar att spana på. Ett eget säte utan gnäll. Lite klapp och så sover man en slag. Sj arför har de bara inte bara bättre service och billigare resor. Varför slår de bara inte flyget med häpnad? Dammar på riktigt hårt? Får alla att bara sitta och glida på tåget och se uppsluppna ut. Folk beter sig jämt som att de är ute på äventyr bara resan sträcker sig över 2.48h. Det vore så enkelt.

3 kommentarer:

Unknown sa...

Jag åkte tåg med lagotton Leonora härom veckan och hon tyckte att det var lite läskigt. Har du några tips på hur hon kan glida fram på räls lika coolt som du? Vi provade med tuggpinne och att sitta i buren - det gick bättre. Men det vore ju kul om hon kunde hänga med sällskapet lite mer. Jag tror hon skulle gilla det, om hon bara vågade.

Frank sa...

Det bästa som finns med tåg är när man kan ligga på egen plats och flirta lite med medresenärerna! Och när man sedan somnar och snarkar som en hel karl, får man varenda medresenär att dra på smilbanden!!

Anonym sa...

Tror på lång och tålig träning. Själv hatar jag bil och det beror nog på att den grundträningen i stort uteblivit. Buss är sådär. Tåg och tåg och dammsugare går dock utmärkt.

Frank: uff på det :)

-Lule