onsdag 1 september 2010

Tisdagsnöje




I kväll var det frall- och mopsträff i Vitan. Ett nytt tisdagsnöje kl19.30. Det var första gången för min del. Skulle ha date med Betsy men mattarna lyckades missa varandra. Nåväl. Hade gärna haft Betsy att hålla i svansen, jag visste nämligen inte alls hur man skulle göra där. Kände mig plötsligt blyg och en smula förvirrad. Stod som nya pojken i klassen med stora ögon och lät alla nosa mig vart de ville. Sa inte ett uff, vilket numera ingår ganska rundtassat i min dagliga dos av samtal. Tittade och nosade försiktigt på alla, speciellt damerna förstås. Frallorna var hemskt buffliga och pansarvagnade till mig ett par gånger så jag förskräckt skuttade ur vägen. Markerings battlade med Frasse och försökte ta kontakt med en alfa-boston terrier. Bassetdamen ingav också trygghet.

7 kommentarer:

Ann sa...

Jag kanske ska skicka in Majsan och homsehundarna till Vitan?

Anonym sa...

Klart du ska! Lule

Anonym sa...

Åh jag kan inte fatta att vi missade!! Men nu vet vi hur vi får tag på varann iaf! Jag håller dig i tassen nästa gång, lovar! Kram betsy

Anonym sa...

Låter som tuffa brudar du mötte. Skulle ha velat vara med! hälsar Bark, som provar alla soffor och fåtöljer hemma när husse är borta och matte låter mig göra allt jag annars aldrig får. Hon snackar om att vi ska bonda och om det betyder att jag får ligga i fåtöljer och slicka i mig hennes matrester så är det ju väldigt bra!

Ann sa...

Men HALLÅ!
Vars ä ni?

Lule sa...

Hallå Ann! Härligt att du ropar till ;) Nu känner vi oss önskade <3
Vi har inte riktigt varit i form här. Vi ska försöka skärpa oss...

fine & Nessla sa...

åh, bassetdamen vet vi vilken den är. mycket trevlig dam tycker lakritstrollet här hemma. Frallorna jagar mest runt och springer över en.

Har ni tid så kom till tantos stora gård nu på lördag kl 11, det förväntas bli årets mopsrus. Mopsar från stadens alla hörn förväntas dyka upp, redo att socialisera i snömodden. Allvädersstövlar PÅ.